Одеський ринок «7 кілометр» незабаром знову запустять - керівник підприємства

Одеський ринок «7 кілометр» незабаром знову запустять - керівник підприємства

Укрінформ
Відомий одеський ринок "7 кілометр" відновить стабільну роботу попри протидію групи "смотрящих" від Іванющенко-Януковича.

Про це від імені акціонерів підприємства заявив журналістам керівник ТОВ "Промтоварний ринок" Віктор Добрянський, повідомляє Цензор.НЕТ.

Незважаючи на те, що законне керівництво підприємства вже вступило у свої юридичні права, за словами Добрянського, структури, підконтрольні Юрію Іванющенку та "сім'ї" Віктора Януковича, всіляко намагаються дестабілізувати роботу ринку.

"У хід йдуть будь-які інструменти: фальсифікація документів, постійні маніпуляції з державними реєстраторами, залякування орендарів і підприємців, поширення безглуздих чуток, провокації та залучення озброєних "тітушок" під виглядом ветеранів АТО", - говорить Добрянський.

Він наголошує, що мета таких дій очевидна - зробити все можливе, щоб ринок і далі залишався чорною економічною дірою, через яку в кишенях кримінальних структур осідають десятки мільйонів доларів.

"Але, як би не намагалися викручуватися "сімейні смотрящі", на ринку вже відновлюється законність. За двадцять п'ять років "Сьомий кілометр" став символом Одеського регіону. Таким же, як Дерибасівська чи пам'ятник Дюку де Рішельє. Він фактично належить усім жителям Одеської області ", - додав керівник "7 кілометра".

Добрянський запевнив підприємців, що найближчим часом робота підприємства буде стабілізована.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-