Mobileye допоможе Україні підвищити безпеку на дорогах

Mobileye допоможе Україні підвищити безпеку на дорогах

Укрінформ
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян домовився про співпрацю у сфері дорожнього руху з одним із провідних гравців на ринку безпілотних технологій - компанією Mobileye. 

Про це урядовець повідомив на своїй сторінці у Facebook

"У суботу вже в Києві зустрівся з компанією Mobileye, яку нещодавно придбала Intel за 15 млрд дол. Домовилися про співпрацю у сфері безпеки дорожнього руху і автономних автомобілів", - написав Омелян.

Як повідомлялося, Mobileye займається розробкою сенсорів, камер переднього і заднього виду для автопілота. Серед її клієнтів 27 автовиробників, включаючи 10 програм з виробництва з Audi, BMW та іншими. Раніше ізраїльська компанія поставляла також обладнання для автопілота Tesla.

Intel Corporation - найбільша у світі компанія-виробник напівпровідникових елементів та пристроїв, найбільш відома як розробник та виробник x86-серії мікропроцесорів, процесорів для IBM-сумісних персональних комп'ютерів.

Заснована у 1968 році як Integrated Electronics (англ. інтегрована електроніка), розташовується у Санта Кларі, США. Intel також виробляє процесори для вбудованих систем та інших приладів, які відносяться до комунікацій та новітніх технологій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-