Гройсман розказав, на що підуть 24 мільярди від детінізації

Гройсман розказав, на що підуть 24 мільярди від детінізації

Укрінформ
Уряд знайшов додаткові 24 млрд грн у бюджеті, з них 14 млрд грн буде направлено на компенсацію субсидій та закриття розрахунків за результатами опалювального сезону. 

Про це на засіданні уряду сказав Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми сьогодні ухвалимо зміни до державного бюджету. Ми маємо додаткові (кошти) від перевиконання, зростання і детінізації економіки в розмірі 24 млрд грн. Ми направляємо ці кошти на необхідні потреби: трошки більше 14 млрд будуть направлені на субсидії, щоб після верифікації опалювального сезону були проведені всі розрахунки», - сказав Гройсман.

За його словами, також буде реалізовано низку проектів: дорога Львів-Миколаїв, на яку буде виділено 800 млн грн; продовження програми безкоштовних ліків, на яку буде виділено 200 млн; медична субвенція для медичних працівників на місцях збільшиться на 400 млн; Академія медичних наук буде дофінансована на 500 млн; 100 млн піде на Фонд енергоефективності.

«Ми передбачаємо окремі видатки на Міністерство оборони, Міністерство внутрішніх справ. Тобто, ряд необхідних фінансових витрат ми направили на те, щоб започаткувати чи підтримати вже існуючі проекти», - зазначив Прем’єр-міністр. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-