До кінця року Уряд планує здати близько 290 об’єктів дорожньої інфраструктури

До кінця року Уряд планує здати близько 290 об’єктів дорожньої інфраструктури

Укрінформ
Уряд відновив масштабні дорожні роботи, знайшов відповідні фінансові ресурси і планує до кінця року здати близько 290 об’єктів дорожньої інфраструктури по всій країні. 

Про це повідомив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, інформує Урядовий портал.

«290 об’єктів будуть побудовані цього року. Минулого року ми відновили дорожні роботи по всій країні. Цього року ми у квітні вийшли на те, щоб робити капітальний ремонт й реконструкцію», - сказав глава уряду. 

Він повідомив, що завдяки запропонованій системі контролю якості робіт майже дві третини доріг, де пройшли або проходять ремонти, – «прийнятної якості». 

Глава уряду також нагадав, що наприкінці року Кабінет міністрів представить механізм роботи Дорожнього фонду, систему його наповнення, розподілення коштів та встановлення відповідальності за утримання доріг. 

Як повідомлялося, сьогодні Гройсман відвідав три області – Полтавську, Кіровоградську та Київську, де проінспектував хід дорожніх робіт на трьох трасах загальнодержавного значення, а саме: М-03 Київ – Харків – Довжанський, М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине та М-05 Київ – Одеса. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-