Ремонт доріг Тернопільщини інспектує Автомайдан

Ремонт доріг Тернопільщини інспектує Автомайдан

Укрінформ
Представники громадського об’єднання «Автомайдан» разом із фахівцями перевіряють якість ремонту автодоріг Тернопільщини.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив голова місцевого осередку згаданого об’єднання Ігор Василів.

«Разом із спеціалістами зі Служби доріг інспектували окремий відрізок автотраси М-19, що є частиною Європейського автомобільного маршруту E85. Там якраз триває ремонт. Приємно було побачити, що люди працюють на совість, суворо дотримуються технології кількашарового покриття дорожнього полотна та вимог інших стандартів. Переконалися у досить швидких темпах роботи, які тривають тут зранку до ночі. Бачили, як сумлінно вкладається кожен із шарів відповідних мінеральних та асфальтобетонних сумішей», - розповів Василів.

Водночас, у Службі автодоріг області повідомили, що нині, окрім автомайданівців, хід ремонту автошляхів контролюють інші представники громадськості.

Ділянка дороги М-19 - відгалуження міжнародного транспортного коридору «Балтійське море-Чорне море» - Тернопіль - Чернівці - Порубне. Автодорожники розробили проектну документацію на поточний середній ремонт цієї дороги на ділянці протяжністю понад 80 км. Нині тут щодня працює до півсотні одиниць техніки.

Передбачається, що вже у липні для продовження ремонту автотраси буде додатково залучено 45-50 млн грн від перевиконання митних надходжень. Окрім цього, в області очікують ще 140 млн грн державної підтримки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-