Україна на EXPO-2017 шукатиме інвесторів і технології

Україна на EXPO-2017 шукатиме інвесторів і технології

Укрінформ
Україна на всесвітній виставці альтернативної енергетики EXPO-2017, яка розпочалася у Казахстані, шукатиме нові технології для розвитку промисловості, пропонуватиме свої товари та послуги, а також залучатиме інвесторів.

Про це журналістам сказав віце-президент Української торгово-промислової палати Сергій Свистіль, який є віце-комісаром України на EXPO-2017, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В сучасному світі не можна вести закриту політику, обмежену масштабами країни. Країни об'єднуються, щоб економити енергоресурси - це спільне завдання людства. Ця задача особливо актуальна для України. Ми зобов'язані перебудувати нашу економіку, зробити її енергозберігаючою, перспективною з точки зору забезпечення нашої промисловості", - сказав Свистіль.

За його словами, участь України у виставці вирішує ряд завдань: сприяє інвестуванню в сучасні технологій в Україну, приходу інвесторів, які готові вкладати кошти і піднімати рівень економічного розвитку; допомагає налагодити експорт української продукції; залучає потенційних імпортерів, які готові завозити свої технології.

"Нам є чим пишатися і що показати. Ми не можемо зараз створити великий павільйон, тому ми зробили нашу виставку мультимедійною, максимально використовуючи можливості, які є в Україні", - додав Свистіль.

Він розповів, що під час виставки буде вестися робота над створенням контактного поля презентації української промисловості і піднесення її на більш високий рівень.

"Ми чекаємо на делегації різних компаній, ми проводимо бізнес-форум, щоб допомогти компаніям вибудувати відносини. 15 червня відбудеться національний день України, на якому буде проходити бізнес-форум, засідання міжурядової комісії з торгово-економічних відносин. Наше завдання - попрацювати зі 115 країнами, вибрати те, що нас цікавить, допомогти нашим компаніям сконтактувати з іноземними", - зазначив віце-комісар України.

Як повідомляв Укрінформ, в Астані 9 червня стартувала міжнародна виставка альтернативної енергетики EXPO-2017, яка триватиме до 10 вересня. Свої досягнення у сфері відновлюваної енергії представлять 115 країн, серед яких Україна.

Фото: expo2017astana.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-