Уряд обіцяє дати в червні перші 10 мільярдів на дороги

Уряд обіцяє дати в червні перші 10 мільярдів на дороги

Укрінформ
Кабмін розраховує в червні представити парламенту проект змін до держбюджету-2017, який дозволить направити перший транш коштів, отриманих від репрофайлінгу (реструктуризації) облігацій державної внутрішньої позики (ОВДП), на дорожні роботи.

Про це сказав Прем’єр-міністр Володимир Гройсман в ході години запитань до уряду у Верховній Раді, інформує Урядовий портал

«Народні депутати ухвалили рішення про забезпечення репрофайлінгу. Ми домовилися з Національним банком, що до кінця травня будуть прийняті всі необхідні рішення, в червні ми вийдемо із змінами до держбюджету, і перші 10 млрд будуть направлені на дороги», - сказав глава уряду.

Він нагадав, що бюджетні асигнування на дорожні роботи становлять близько 15 млрд грн. Додатковим джерелом коштів є перевиконання плану надходжень з боку митних органів. При цьому глава уряду висловив припущення, що в разі збереження тенденцій розвитку економіки за підсумками року загальний обсяг коштів, виділених з усіх джерел на дорожні роботи, перевищить 30 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-