Гройсман каже, що будівництво Охматдиту гальмують корупційні

Гройсман каже, що будівництво Охматдиту гальмують корупційні "історії"

Укрінформ
Загальнобудівельні роботи щодо добудови першого пускового комплексу нового корпусу національної дитячої лікарні "Охматдит" йдуть із певними проблемами, але будуть завершені у 2017 році.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав під час години запитань до уряду у ВР, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Дійсно, я обіцяв, що ми у цьому році добудуємо «Охматдит». Першу чергу ми добудуємо. І зараз ведуться повномасштабні будівельні роботи і будуть завершені, як би хто нам не заважав», - сказав Гройсман.

За його словами, навколо цього будівництва є дуже багато корупційних проблем. «Але є там історії, які потребують відповідних судових рішень і підходу правоохоронної системи. Ми це розуміємо, але усе робимо для того, щоб завершити будівництво. Учора ми ухвалили порядок і нам треба закуповувати нове обладнання», - сказав Гройсман.

У свою чергу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков зазначив, що розслідування стосовно будівництва національної дитячої лікарні "Охматдит" веде Нацполіція, а контролює його хід Генеральна прокуратура. «Я не можу керувати розслідуванням, і не повинен це робити», - додав Аваков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-