Тютюнникам варто укладати контракти з торговельними мережами - експерт

Тютюнникам варто укладати контракти з торговельними мережами - експерт

Укрінформ
Для того, щоб не скорочувати обсяги виробництва, виробникам тютюнових виробів варто укладати прямі контракти на поставки з великими торговельними мережами.  

Про це пише директор Української асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Найкоротший шлях для насичення сьогодні споживчого ринку тютюнових виробів задля запобігання скорочення виробництва та споживання – це знайти вже готові канали збуту. Для Вас таким каналом продажу можуть бути найбільші торговельні мережі. За рахунок прямих контрактів може бути вирішено питання демонополізації ринку, що є запорукою стабільності у майбутньому", - зазначає у своєму зверненні до виробників тютюнових виробів в Україні Дорошенко.

Він додає, що кожна з великих торгівельних мереж знає власний попит на цигарки, що гарантує успішні фінансові відносини між виробником та рітейлом. Дорошенко впевнений у тому, що що рітейл зацікавлений в укладанні прямих контрактів з виробниками тютюнових виробів.

Експерт наголошує, що зменшення виробництва тютюнових виробів приведе до зменшення надходження податків та акцизу до бюджетів всіх рівнів, та зменшить експортний потенціал України. Що може привести до зменшення надходження валюти до країни.

Нагадаємо, найбільшим дистрб'ютором тютюнових виробів в Україні є компанія "Тедіс Україна". Наприкінці березня 2017 року генеральний прокур України Юрій Луценко повідомив про обшуки в офісах компанії. У квітні було заарештовано рахунки та опечатано склади компанії, що спричинило значний дефіцит тютюнових виробів на українському ринку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-