У березні вартість опалення виявилась на 41% нижчою від нормативної - Київенерго

У березні вартість опалення виявилась на 41% нижчою від нормативної - Київенерго

Укрінформ
За нормативами, встановленими Кабінетом міністрів, вартість опалення в березні 2017 року для киян, які проживають в будинках без лічильників, склала 19,45 грн/м кв при нормативній вартості 32,97 грн/м кв. 

Про це заявила компанія ПАТ "Київенерго"

"Нарахування здійснювалися відповідно до прийнятої в листопаді 2016 року Постанови КМУ № 865, згідно з якою вартість централізованого опалення в будинках без лічильників розраховується за усередненими показаннями споживання будинків із лічильниками", - наголосили в "Київенерго".

Нагадаємо, в опалювальному сезоні 2016/2017 рр. майже 90% тепла, що споживала столиця, було забезпечено теплолічильниками. Засоби обліку гарантують коректність і прозорість нарахувань за опалення.

Зняття показань будинкових лічильників для нарахувань за опалення відбувається в останні дні місяця. На сьогодні 4 тис. будинкових теплолічильників столиці в зоні обслуговування Київенерго вже обладнані модемами дистанційної передачі даних. Автоматизація зняття показань виключає ймовірність помилок через людський фактор. До початку наступного опалювального сезону компанія планує обладнати такими модемами всі лічильники у своїй зоні обслуговування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-