У Енергоатома найвищі показники прозорості - Transparency International

У Енергоатома найвищі показники прозорості - Transparency International

Укрінформ
ДП «НАЕК «Енергоатом» у дослідженні, здійсненому експертами Transparency International Україна, отримав 8,9 балів з 10 за показниками прозорості роботи компанії.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

«НАЕК «Енергоатом» отримала найвищі оцінки показників прозорості серед найбільших українських компаній за результатами дослідження, яке здійснили експерти Transparency International Україна. За показниками прозорості Енергоатом отримав 8,9 балів з 10 можливих», - пише Міненерго, посилаючись на слова голови Енергоатома Юрія Недашковського.

У Міненерговугілля нагадали, що Енергоатом у березні встановив добовий рекорд виробництва електроенергії, забезпечивши 62% потреб країни в електроенергії. 

«Це стало можливим завдяки введенню в дію ПЛ 750 кВт «Рівненська АЕС ПС «Київська» та використанню потужностей Хмельницької та Рівненської АЕС. Такі показники важливі не лише в контексті дефіциту вугілля для теплових електростанцій, але є й доказом значущості атомної енергетики для енергетичної безпеки України та стабільності економіки держави», - наголошують у міністерстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-