Втрату виробничих потужностей в ОРДЛО можна компенсувати - Мінекономрозвитку

Втрату виробничих потужностей в ОРДЛО можна компенсувати - Мінекономрозвитку

Укрінформ
Українська економіка може компенсувати втрату виробничих потужностей, які були розташовані на територіях, що зараз є тимчасово окупованими, у тому числі за допомогою партнерів з Об'єднаних Арабських Еміратів. 

Про це повідомив заступник міністра економічного розвитку й торгівлі України Юрій Бровченко під час ІІ Міжнародної конференції з питань цивільно-військового співробітництва, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Ми, як міністерство, не підтримуємо блокаду. Міністерством економічного розвитку, зокрема торговим представником, вивчається і здійснюється співпраця з країнами, де могли б ми в енергетичній сфері, у сфері машинобудування задовольнити потреби збуту. Нещодавно відбулася зустріч в ОАЕ, і попередньо можу сказати, що є можливість, щоб ми частково компенсували втрату виробничих потужностей, які були розташовані чи знаходяться на тимчасово окупованих територіях", - сказав  Бровченко. 

Він також відзначив, що загалом, враховуючи втрату виробничих потужностей на Донбасі, є підстави говорити про подальшу економічну стабілізацію. 

"Отож загальна ситуація, яка склалася в економіці на кінець 2016 та на початок 2017 року, незважаючи на наявність істотних проблем і ризиків, свідчить про поступове закладення підгрунтя для подальшого стабільного розвитку нових економічних реалій", - відзначив Бровченко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-