Результати економічного зростання мають відчути прості люди - Президент

Результати економічного зростання мають відчути прості люди - Президент

Укрінформ
Вже цього року результати економічного зростання в Україні повинні відчути прості люди.

Таку думку висловив під час робочої поїздки до Дніпра Президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Стараємося, щоб цього року люди вже відчули, що ситуація в країні має змінюватися на краще. Це і через різке підвищення мінімальної заробітної плати до рівня 3200 грн. Це і – пріоритетом - підвищення заробітної плати лікарям, вчителям. Не лише на сектор оборони і безпеки держави (хоча це є пріоритет) мають іти результати економічного зростання. Мають це відчути прості люди. Мають відчути працівники", - наголосив Президент.

Своїм головним завданням він назвав забезпечення політичних умов для реформ і відновлення економіки. Порошенко зазначив, що буде протистояти намаганням дестабілізувати ситуацію в країні.

"Як Президент буду всіма доступними і законними способами протидіяти спробам дестабілізувати країну і звести нанівець перші, дуже важкі, але вагомі результати, які забезпечила влада, які буквально вистраждав весь український народ. Ми зараз як зіницю ока маємо берегти паростки економічного зростання. Бо дуже легко в гонитві за простими та псевдопопулярними рішеннями звести нанівець перші позитивні результати макроекономічної стабілізації", - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-