Мусимо оголосити війну всім, хто заважає бізнесу - Гройсман

Мусимо оголосити війну всім, хто заважає бізнесу - Гройсман

Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман закликав владу на місцях сприяти розвитку підприємництва й активно боротися з тими, хто заважає інвесторам і бізнесменам.

Про це він заявив під час семінару "Економічний розвиток регіонів: стратегія та інструменти залучення інвестицій та підвищення експортного потенціал", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У доброму розумінні цього слова ми мусимо оголосити війну всім тим, хто стає проти того, хто створює робочі місця, проти того, хто не дає можливості нам з вами вирвати країну з тотальної бідності", - сказав Гройсман.

За його словами, Україна має "достатньо серйозні" можливості для економічного зростання, проте ці можливості "недорозвинуті" внаслідок інституційної слабкості й відсутності десятиліттями інструментів для розвитку національної економіки.

"Є багато сьогодні інституцій, багато тих, хто заважає розвитку реального сектору економіки через створення штучних бар'єрів для тих, хто інвестує в розвиток економіки, через ті вимоги, які видають органи контролю", - наголосив прем'єр.

Він підкреслив, що нині пріоритетом є економічне зростання країни, яке відбувається саме в регіонах. Прем'єр також додав, що успішною нашу країну можуть зробити лише інвестори й ті, хто створює робочі місця, а не "грошовий верстат".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-