У Донецьку навколо офісу ОБСЄ відновили заходи безпеки

У Донецьку навколо офісу ОБСЄ відновили заходи безпеки

Укрінформ
У контрольованому проросійськими бойовиками Донецьку навколо офісу ОБСЄ відновили заходи безпеки.

Про це спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повідомила через Twitter.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні неодноразово заявляла про перешкоджання своїй роботі у зоні конфлікту на сході України.

Крім того, сепаратисти кілька разів заявляли про "протести місцевого населення" проти ОБСЄ. Водночас повідомлялося про організованість таких мітингів. Зокрема заступник голови моніторингової місії ОБСЄ Александр Хуг назвав "чітко спланованим" мітинг, який відбувся у Донецьку у лютому цього року.

Як повідомляв Укрінформ, Так звані ДНР та ЛНР продовжують обмежувати пересування Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на лінії розмежування.

Читайте також: У Берліні засудили напад на спостерігачів ОБСЄ

30 червня через обстріли незаконних збройних формувань ОРЛО співробітники СММ ОБСЄ були вимушені евакуювати свій польовий офіс в Попасній. Бойовики т.зв. "ДНР" цього місяця неодноразово перешкоджали роботі спостерігачів в районі окупованого Новоазовська. У селищі Золотому Луганської області поруч із патрулем Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні сталися вибухи та стрілянина зі стрілецької зброї.

Але попри постійні випадки загрози і перешкоджання роботі спостерігачів на Донбасі, кількість спостерігачів Спеціальної моніторингової  місії ОБСЄ в Україні не зменшилася, повідомив перший заступник голови СММ ОБСЄ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-