Жебрівський обговорить з нардепами розблокування переїзду біля Бахмута

Жебрівський обговорить з нардепами розблокування переїзду біля Бахмута

Укрінформ
Голова військово-цивільної адміністрації обговорить в Авдіївці з народними депутатами розблокування на переїзді біля Бахмута.

Про це голова Донецької військово-цивільної адміністрації написав у Facebook.

"Зустрівся з блокувальниками на переїзді біля Бахмута. Народних депутатів на блок-посту не було. Запропонував блокувальникам алгоритм дієвого контролю за переміщенням горілчаних та тютюнових виробів, які справді є об'єктами торгівлі, а не забезпеченням функціонування економіки України. Домовилися, що народні депутати приїдуть до мене в Авдіївку, і ми обговоримо запропонований алгоритм.

Домовилися також, що хлопці зараз пропустять вагони з кар'єру на тимчасово окуповану територію. У хлопців на блок-посту зброї не побачив, поводять себе спокійно. За їхніми словами, вони є рядовими бійцями. Рішення про блокування приймають народні депутати. Після зустрічі з народними депутатами в Авдіївці будемо приймати наступні рішення", - написав Жебрівський.

Як повідомляв Укрінформ, 25 січня ветерани АТО заблокували ділянку залізниці Луганськ - Попасна в рамках торгової блокади окупованих регіонів Донбасу. Внаслідок цих дій було заблоковано рух 12 поїздів із загальною кількістю 700 вагонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-