У Греції волонтерський центр для українських мам і дітей відправив гумвантаж в Україну

У Греції волонтерський центр для українських мам і дітей відправив гумвантаж в Україну

Фото
Укрінформ
Консул у грецькому місті Салоніки Євген Шквира здійснив візит до волонтерського центру «ΗΛΙΟΣ для українських мам та їхніх діток» м.Переа на запрошення його засновниці Варвари Яковіду та долучився до відправлення в Україну гуманітарної допомоги.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило консульство України в Салоніках.

«Сьогодні цей волонтерський центр, який об’єднав небайдужих громадян України та Греції, продовжує невтомну роботу зі збору та відправки в Україну необхідної гуманітраної допомоги для наших захисників та цивільних громадян, які опинилися у скрутному становищі через повномасштабну війну РФ проти нашої держави, а також став українським осередком в місті Перея, до якого постійно звертаються тимчасово переміщені громадяни України, які знайшли прихисток у цьому затишному грецькому місті неподалік від Салоніків», – ідеться в дописі.

Зауважується, що 25 травня волонтерський центр за підтримки консульства зібрав і відправив до України черговий гуманітарний вантаж.

Крім того, засновниця центру пані Варвара Яковіду разом зі своїми колегами ознайомили консула Євгена Шквиру з діяльністю центру, спрямованою на об’єднання волонтерських зусиль в регіонах Північної Греції, із непростою, але згуртованою взаємодією всіх волонтерів та волонтерських організацій регіону для допомоги Україні та українцям.

Консульство висловило щиру вдячність пані Варварі Яковіду й усім волонтерам центру за їхню невпинну самовіддану роботу.

Нагадаємо, у грецькому місті Салоніки 14 травня відбувся вже другий цього року благодійний вечір та аукціон на підтримку України та ЗСУ.

Фото: консульство України в Салоніках / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-