Маркарова зустрілася з керівництвом Союзу українок Америки

Маркарова зустрілася з керівництвом Союзу українок Америки

Укрінформ
Посол України в США Оксана Маркарова провела зустріч з очільницями Союзу українок Америки під час Українського саміту дій у Вашингтоні.

Як передає Укрінформ, про це Маркарова повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

«Приємна зустріч з керівництвом Союзу українок Америки (UNWLA – Ukrainian National Women's League of America, Inc.) на UkraineActionSummit. Natalie Pawlenko, Marta Fedoriw, Marianna Tretiak, Anna Bereznyak, Christina Tershakovec та всі учасниці організації здійснюють важливу роботу в рамках ініціативи Return Ukraine's Children і загалом активно займаються адвокацією підтримки України», – написала вона.

Пані посол зазначила, що Союз українок Америки – одна з організацій-співзасновниць American Coalition for Ukraine та одна з найстарших українських організацій в США. На саміті організацію представляють учасниці з різних штатів США.

Маркарова подякувала їм за невтомні зусилля та за позицію, яку озвучила президентка Союзу Українок Наталія Павленко: «Адвокація сьогодні є головним пріоритетом для всіх українців Америки».

Зауважимо, що Українського саміту дій (Ukraine Action Summit) триває 12-16 квітня. Захід зібрав понад 90 організацій та понад 500 учасників з усієї Америки.

Як повідомляв Укрінформ, в Українському домі у Вашингтоні відбулася зустріч з українськими ветеранами, на яку завітали представники української громади, посольств, аналітичних центрів, працівники Конгресу США та журналісти.

Фото: Оксана Маркарова / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-