Представники діаспори завітали на зустріч з українськими ветеранами у Вашингтоні

Представники діаспори завітали на зустріч з українськими ветеранами у Вашингтоні

Фото
Укрінформ
В Українському домі у Вашингтоні відбулася зустріч з українськими ветеранами, на яку завітали представники української громади, посольств, аналітичних центрів, працівники Конгресу США та журналісти.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила посол України в США Оксана Маркарова.

«Боротьба з ворогом, який діє без правил і всупереч правилам, стійкість українців, інновації в обороні, підтримка ветеранів, важливість артилерійського прикриття для збереження життів та безумовна віра в перемогу – про це говорили сьогодні в Українському домі наші герої Гліб Стрижко, Олександр Баталов, Дмитро Фінашин і Людмила Менюк», – ідеться в дописі.

Модератором дискусії був кореспондент Foreign Policy Джек Деч.

«Наші герої розповіли, що під час зустрічей у Вашингтоні переконалися, що республіканців і демократів обʼєднує підтримка незалежності і свободи, а це і є ті цінності, за які українці віддають життя», – написала пані посол.

За її словами, на зустрічах ветеранів уважно слухали, а на вулиці кожні пʼять хвилин підходили і дякували за службу.

«Глибока подяка нашим захисникам! Лише вони можуть пояснити, що таке війна і на жаль, навіть показати на власному тілі», – подякувала Маркарова.

Вона додала, що ветерани приїхали до США у рамках ініціативи «Послання з передової». Далі вони вирушать до Техасу.

Нагадаємо, до другої річниці повномасштабного вторгнення РФ в Україну понад тисяча людей із різних штатів Америки зібралися у Вашингтоні із синьо-жовтими прапорами й плакатами та закликали владу США продовжити критично важливу підтримку України.

Фото: Оксана Маркарова / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-