Консул відвідав українців у таборі для біженців в грецькому місті Серрес

Консул відвідав українців у таборі для біженців в грецькому місті Серрес

Фото
Укрінформ
Консул України в Салоніках Євген Шквира відвідав табір для біженців в місті Серрес, де наразі перебуває сорок три тимчасово переміщених громадянина України, частина з яких прибула до Греції нещодавно у зв’язку із посиленням російських ракетних і дронових атак.

Як передає Укрінформ, про це консульство України в Салоніках повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

Консул мав змістовну зустріч із директоркою табору пані Дімітрою Панагіотакі та співробітниками, відповідальними за забезпечення навчального процесу для дітей, щодо покращення умов перебування громадян України та гарантування навчання і урізноманітнення дозвілля українських дітей.

Євген Шквира зустрівся та поспілкувався зі співгромадянами, обговорив із ними весь спектр нагальних питань та шляхів їх вирішення.

Наприкінці консул мав змогу зустрітися зі співробітниками юридичної та медичної служби табору і подякувати від імені всіх громадян України, які наразі перебувають в ньому, за чуйну всебічну допомогу українцям у розв'язанні питань оформлення документів тимчасового захисту і надання медичної допомоги.

Нагадаємо, консул у Салоніках Євген Шквира здійснив візит до «Волонтерського центру «Іліос» для українських мам та їх дітей» у місті Перея.

Фото: консульство України в Салоніках / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-