У Парижі з благодійним концертом виступить український музичний дует

У Парижі з благодійним концертом виступить український музичний дует

Укрінформ
В Українському культурному центрі у Франції на підтримку України відбудеться концерт українського дуету – колишньої скрипальки Київського камерного оркестру Тоні Криси та солістки Київського національного камерного оркестру та Київського класичного оркестру Ольги Варданян.

Як передає Укрінформ, про це Centre Culturel d'Ukraine en France повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

До дуету приєднаються альтист Андрій Малахов, скрипаль Пабло Шацман та альтист Венсан Дормьє, які виконають чудову програму з творів українських композиторів, таких як Сильвестров, Березовський, Алмаші, Скорик та Якименко, а також європейських композиторів Баха, Бріджа, Дебюссі, Форе та Плейєля.

 «Візьміть участь у зборі пожертв на медичну та гуманітарну допомогу на підтримку України разом з громадською організацією Doc4Ukraine – мережею французьких професійних компаній, що реагує на нагальні потреби Міністерства охорони здоров'я України та його лікарень, взаємодіючи з місцевою владою на місцях», – закликали в центрі та додали, що пожертви на 100% йдуть на користь України і не оподатковуються.

Концерт відбудеться 24 квітня о 19.30 в Українському культурному центрі у Франції за адресою: 22 avenue de Messine, 75008 Paris.

Детальнішу інформацію можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, українці отримали можливість взяти участь у трьох програмах резиденцій на 2024-2025 роки від Академії образотворчого мистецтва Франції та Міжнародного містечка мистецтв для талановитих творчих особистостей, зокрема, художників, хореографів та архітекторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-