На благодійному ярмарку у Будапешті зібрали кошти на дрон для ЗСУ

На благодійному ярмарку у Будапешті зібрали кошти на дрон для ЗСУ

Фото
Укрінформ
У рамках Великодніх заходів Української асоціації «Єдність» в Угорщині на благодійному ярмарку Jótékonysági vásár у Будапешті вдалося зібрати 491 000 форинтів (понад 52 700 грн) для придбання ще одного дрона для захисників України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці асоціації.

Відвідувачі ярмарку мали можливість придбати великодні кошики, вироби, прикраси, торбинки ручної роботи, рушники, одяг, іграшки, книги, смаколики та все до Великодня.

Це вдалося завдяки українським майстриням з NZ Embroidery Embassy, Христині Благодір, Анні Асеевої та дівчатам клубу «Є традиції. Українська вишивка», Книжковому світу в Угорщині, Оксані Козмі (Oksana Kozma), Людмилі Лисенко, Анні Коц (Anna Kots) та Татьяні Сукачевій.

«Магія писанкарства відбувалася на майстеркласах нашої талановитої і натхненної Вікторії Петровської (Viktória Petrovszka), яка вже багато років підтримує та розвиває це сакральне, для українців, дійство в Будапешті. А дітки мали змогу зробити свій Великодні декор разом з Вікторією Крижанівською (Viktoria Kryzhanovska)», – ідеться в дописі.  

В асоціації зауважили, що тим часом юні підприємці ЕкоПростір УА «Єдність» – EcoSpace by UA Unity та Освітньо-мистецький центр Української асоціації «Єдність» отримали досвід, яскраві враження, продали власноруч виготовлені товари на учнівському ярмарку, організованому Junior Achievement Magyarország. Вони здобули перемогу в номінації «Marketing&Sales Díj».

Нагадаємо, у Будапешті члени українських громадсько-культурних організацій, дипломати, пересічні українці, котрі постійно проживають в Угорщині, чимало переселенців та їхні діти долучилися до вшанування пам’яті Тараса Шевченка.

Фото: Української асоціації «Єдність» / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-