У Салоніках українці провели акцію протесту проти російських обстрілів

У Салоніках українці провели акцію протесту проти російських обстрілів

Фото
Укрінформ
Українці Салонік разом із грецькими й іноземними друзями зібралися на Площі Арістотеля у центрі грецького міста на мирну акцію протесту у зв’язку із масованими ракетними та дроновими російськими атаками на цивільні об’єкти інфраструктури в Україні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Консульство України в Салоніках.

Українці пройшли ходою вздовж центральних вулиць міста, аби вкотре нагадати грецькому суспільству та іноземним туристам про триваючу війну в Україні й привернути увагу місцевих органів влади, ЗМІ та громадських діячів до терористичних дій РФ, які вона постійно вчиняє в Україні.

«Давайте й надалі всі разом не припиняти нагадувати грецькій громадськості про війну в Україні, про необхідність постійної підтримки нашої Держави в її боротьбі за власне мирне, незалежне та процвітаюче майбутнє!», – закликали у консульстві, наголосивши, що держава-терорист має бути зупинена, притягнена до відповідальності та покарана.

Нагадаємо, громада «Україно-грецька ініціатива» провела за підтримки Консульства України в Салоніках благодійний вечір #StandWithUkraine.

Фото: Консульство України в Салоніках / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-