На Балі провели виставку «Невидані дипломи» українських студентів

На Балі провели виставку «Невидані дипломи» українських студентів

Фото
Укрінформ
Українська громада на Балі провела виставку «Невидані дипломи» (Unissued Diplomas), покликану нагадати про невинні жертви розв'язаної Росією проти України війни.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Індонезії. 

В основі виставки –  історії студентів, які загинули на війні і ніколи не отримають своїх дипломів. Наприклад, Сергія Доманцевича з Національного університету «Чернігівський політехнічний агротехнічний інститут».

Сергій мріяв закінчити навчання, знайти своє кохання та отримати роботу в ІТ-секторі. У вільний час він веде Ютюб-канал про відеоігри.

Після двох тижнів, проведених у сховищах Чернігова, Сергій разом з іншими сміливцями вирішив втекти від бомбардувань російською зброєю (БМ-21 «Град»), але вона наздогнала Сергія та його товаришів на шляху до безпечного місця.

Виставка відбулася за підтримки Почесного консула України на Балі І Ніомана Астамі (Почесне консульство України на Балі), організовану Дмитром П. (Дмитром Паляницею).

Як повідомляв Укрінформ, проєкт «Невидані дипломи» (Unissued Diplomas) українських студентів, які вони ніколи не зможуть отримати, бо загинули або ж були скалічені росіянами, було представлено в читацькому залі Варшавської школи економіки. 

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Indonesia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-