У Мадриді відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ

У Мадриді відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ

Фото
Укрінформ
У культурному центрі «Санчінаро» у Мадриді в рамках заходів до других роковин початку повномасштабної російської агресії проти України провели концерт відомих українських співаків, під час якого відбувся збір коштів та розіграш лотів з метою придбання автомобілів для Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це повідомило посольство України в Іспанії.

У концерті взяли участь Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко, Ярослава Руденко, Христина Охітва, Олег Чигер та ансамбль українського танцю «Перлина».

«Пишаємося тим, що українська земля багата такими талантами, як наші співаки та танцюристи. Українці по всьому світу продовжують організовувати численні концерти та заходи, які дозволяють іноземному глядачу краще зрозуміти багату минулу та сучасну культуру нашої країни. Перед обличчям російської агресії українці роблять усе можливе для підтримки України та якнайшвидшого наближення її перемоги», – зазначив у своєму виступі представник посольства Сергій Соловей.

Диппредставництво подякувало всім, хто взяв участь у підготовці зазначеного творчого вечора, зокрема громадській організації Unidos Con Ucrania, її президенту Роману Зайцеву, а також керівництву столичного району «Hortaleza» за можливість організації музичного заходу.

Нагадаємо, торік у Мадриді відбувся благодійний концерт, на якому для потреб Збройних сил України зібрали 10 тис. євро.

Фото: Посольство України в Іспанії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-