У Стамбулі провели захід до другої річниці війни «Від серця до серця, Україно»

У Стамбулі провели захід до другої річниці війни «Від серця до серця, Україно»

Відео
Укрінформ
У Haliç Su Spor Merkezi у Стамбулі (Туреччина) пройшов захід «Від серця до серця, Україно», присвячений другій річниці від початку повномасштабної війни Росії проти України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Українське товариство взаємодопомоги в Стамбулі (Ukrayna Dayanışma Derneği).

Співорганізатором події стала турецька спілка Giresunlu Hekimler ve Sağalık Çalışanları Derneği (Асоціація лікарів та медичних працівників Гіресунлу).

Українське товариство взаємодопомоги в Стамбулі подякувало всім організаторам, мерії стамбульського району Бешикташ, майстриням, гостям та учням українських суботніх шкіл в Стамбулі, а також професору Ібрагіму Балджиоглу за семінар на тему «Психологічні наслідки війни для жінок та дітей».

Також подяка висловлена Генеральному консульству України в Стамбулі за постійну підтримку та нашим друзям з Кримськотатарської спільноти.

Зауважується, що на заході було зібрано кошти, які вже перерахували волонтерам @ukrainians_in_istanbul, котрі на цьому тижні були в гостях в українських захисників.

Відео заходу «Від серця до серця, Україно» можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, у Стамбулі в День Соборності України відбулося вшанування пам’яті українського дипломата, представника екзильного уряду Української Народної Республіки в Туреччині Володимира Мурського.

Фото: скриншот з відео

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-