У Дубліні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

У Дубліні вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

Фото
Укрінформ
В Українській греко-католицькій церкві в Дубліні (Ірландія) у десяті роковини розстрілів під час Революції гідності вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Як передає Укрінформ, про це Українська греко-католицька церква в Дубліні повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Одразу після Святої Літургії о. Василь відслужив Панахиду біля імпровізованої стіни з фотографіями усіма загиблими Героями Небесної Сотні.

«Сьогодні у молитві ми пам’ятаємо Героїв Небесної Сотні ... Пам'ять є одним із неоціненних дарів Бога, саме тому, що ми можемо користуватися своїм даром пам’яті ми можемо бути вдячні. Без пам’яті вдячність не можлива ... Тому сьогодні, пам’ятаючи у молитвах Небесну Сотню, ми водночас дякуємо кожному із них за їхню боротьбу на благо українського народу. Хай Бог прийме їх невинні душі і упокоїть зі святими. Вічна Пам'ять загиблим!», – сказав отець Василь.

Після літургії вся церковна громада помолилася за мир і перемогу українського народу.

Також продовжився збір в скриньку «Милосердя», кошти з якої підуть на допомогу в Україну. За день було зібрано 1 005 євро, а загальна сума зібраних коштів вже складає 2 170 євро.

Нагадаємо, Український центр розвитку «Паляниця» в ірландському місті Каван зібрав іграшки для дитячих будинків Запорізької області.

Фото: Українська греко-католицька церква в Дубліні / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-