Музею української історії в Австралії передали прапор, підписаний українськими воїнами

Музею української історії в Австралії передали прапор, підписаний українськими воїнами

Фото
Укрінформ
У музеї української історії Південної Австралії з’явився прапор, який підписали захисники України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Рівненська обласна рада.

Як зазначається, сюди ж передали і подяки, які Рівненська обласна рада надіслала волонтеру Іллі Айдману та Асоціації українців Південної Австралії. Торік австралієць у співпраці з Асоціацією українців та однією із провідних компаній-виробників військово-тактичного спорядження XTEK передали 30 тактичних кевларових шоломів загальною вартістю 72 тис. доларів.

Підкреслюється, що співпраця обласної ради з Асоціацією триває понад рік. Це одна з найактивніших організацій громадського сектору, яка на міжнародному рівні підтримує Україну. І робить це з перших місяців повномасштабного вторгнення на всіх можливих майданчиках, зокрема, культурному та дипломатичному.

Увесь цей час австралійські партнери організовували концерти, виставки, благодійні обіди та ярмарки.

Зокрема, як інформують в облраді, у серпні в місті Аделаїда – столиці штату Південна Австралія, відкрили благодійну виставку «Ціна свободи». На ній експонувалися картини військовослужбовців, які вони малюють під час занять з арттерапії. Співорганізатором виставки також стала Рівненська обласна рада, за сприяння якої картини були надіслані до Австралії.

Відвідувачі виставки мають змогу задонатити на підтримку України.

Як повідомляв Укрінформ, в Австралії, у місті Аделаїда, торік відкрилася виставка картин, які намалювали українські військовослужбовці під час реабілітації у Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни.

Фото: ror.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-