У Варшаві виступить оркестр «INSO-Львів» разом з відомим американським скрипалем

У Варшаві виступить оркестр «INSO-Львів» разом з відомим американським скрипалем

Укрінформ
У Національній філармонії Польщі 10 січня відбудеться концерт Академічного симфонічного оркестру «INSO-Львів» під керівництвом диригентки Далії Стасевської та за участі Джошуа Белла – відомого американського скрипаля, лауреата премії «Ґреммі».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Польщі.

«У програмі на Вас чекатиме музика українських композиторів Мирослава Скорика, Валентина Сильвестрова та Євгена Станковича, нещодавно відкритий скрипковий концерт Томаса де Гартмана, а також польських композиторів Фридерика Шопена, Гражини Бацевич і Генрика Венавського», – йдеться в дописі.

Прибуток від концерту піде як на гуманітарну допомогу в Україні, так і на підтримку молодих талановитих українських митців.

Організатори події: Фундація родини Чопівських, Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії «INSO-Львів», Проєкт Томаса де Гартмана.

Нагадаємо, українські діти з варшавської школи «Материнка» прикрасили новорічну ялинку в Посольстві України в Польщі власноруч зробленими прикрасами, водночас головну ялинку Польщі у центрі Варшави прикрашає український «півник з Бородянки».

Фото: INSO-Lviv / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-