Очільника української діаспори в Лондоні відзначено нагородою Короля Чарльза ІІІ

Очільника української діаспори в Лондоні відзначено нагородою Короля Чарльза ІІІ

Укрінформ
Голову Лондонського відділу Союзу українців у Британії та члена Крайової управи Спілки української молоді Володимира Павлюка відзначено нагородою Його Величності Короля Чарльза ІІІ – Member of the Order of the British Empire (Член Ордену Британської Імперії) – за особливі заслуги перед українською громадою.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Сполученому Королівстві.

Диппредставництво привітало пана Павлюка з такою високою нагородою та висловило подяку за багаторічну самовіддану працю та вагомі особисті зусилля, спрямовані на зміцнення українсько-британських відносин, підтримку суверенітету і територіальної цілісності нашої держави, а також конструктивну роботу з розвитку української спільноти у Великій Британії.

Посольство побажало Голові Лондонського відділу Союзу українців незламного духу, міцного здоров’я та подальших успіхів.

Нагадаємо, в Українському культурному центрі в Лондоні відбувся спільний захід за участі численних українських громадських організацій, які діють у Великій Британії.

Координацію цієї платформи для знайомства з діяльністю українських активістів, а також за обмін цікавими ідеями та проєктами займалися Український інститут у Лондоні (Ukrainian Institute London) і Союз українців у Великій Британії відділ Лондон (Association of Ukrainians in Great Britain - London Branch).

Фото: скриншот з відео

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-