Українські колядки звучали на новорічному прийнятті бургомістра Гамбурга

Українські колядки звучали на новорічному прийнятті бургомістра Гамбурга

Відео
Укрінформ
Українські колядки звучали на традиційному новорічному прийнятті бургомістра для мешканців німецького Гамбурга у Ратуші – у заході за ініціативи генконсула Ірини Тибінки взяли дитячий і дорослий хори місцевої парафії УГКЦ «Всіх Святих» під керівництвом Юлія Цвьок.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство України в Гамбурзі.

«Своїм співом українські діти не лише подякували місту і містянам за підтримку України, але й побажали їм миру, процвітання і Божого благословення у році, що настав», – ідеться в дописі.

Також меру міста пану Ченчеру і першій віцепрезидентці міського парламенту Мареіке Енгельс були вручені власноруч виготовлені ними різдвяні зірки.

Крім того, новорічна програма була наповнена музичними творами у виконанні поліцейського оркестру Гамбурга.

Великий водонос Ганс Гумель теж завітав до Ратуші, щоб спільно з представниками різних гільдій привітати місто з Новим роком. Собою він уособлює воду – найцінніший скарб Гамбурга.

Генконсульство висловило свою подяку Бургомістру міста та бажало всім у 2024 році здоровʼя і добробуту, а Україні – перемоги і справедливого миру.

Нагадаємо, на святкуванні Дня німецької єдності в Гамбурзі ключові українські організації та окремі активісти й волонтери об’єдналися, щоб гідно представити Україну та свою діяльність.

Фото: скриншот з відео

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-