В Українській суботній школі в Каїрі відбулося різдвяно-новорічне святкування

В Українській суботній школі в Каїрі відбулося різдвяно-новорічне святкування

Укрінформ
Напередодні зимових свят Українська суботня школа в м. Каїр (Ukrainian Saturday School in Cairo) завершила третій навчальний семестр і провела святкування, присвячене Різдву та Новому року.

 Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Єгипті.

«Після тематичних уроків, присвячених українським різдвяним та новорічним традиціям, відбулися практичні заняття, які передбачали захопливі змагання на логіку для дітей старшого віку та майстер-класи з виготовлення янголів, ельфів і вітальних листівок для малечі. По закінчені роботи всі учні отримали почесні грамоти та відзнаки», – йдеться в дописі.

У диппредставництві повідомили, що святкова частина заходу розпочалася прикрашанням ялинки та «ліпленням» сніговика з підручних матеріалів, а під час інтерактивної лялькової вистави «Коза-дереза» маленькі учасники знову повправлялися в розгадуванні цікавих загадок. Наступні активності були пов'язані з виконанням різдвяних колядок та вивченням народних танців.

Зауважується, що подію відвідали дипломати Посольства та активісти української громади, які подякували вчителям та організаторам навчального процесу за їхню сумлінну працю, побажали школі подальших успіхів і розвитку та привітали присутніх з прийдешніми святами, висловивши сподівання на настання в новому році такого необхідного для нашої Батьківщини переможного миру.

У посольстві додали, що окремі заходи були проведені українськими спільнотами і в інших містах Єгипту. Так, у Шарм-ель-Шейху відбулися різдвяні урочистості з веселими дитячими конкурсами та анімацією, а до Хургади разом з розвагами, піснями і танцями прибув сам Святий Миколай.

Нагадаємо, Українська суботня школа в місті Каїр 7 жовтня урочисто розпочала свій другий навчальний рік.

Фото: Посольство України в Єгипті / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-