Global Ukraine запросила на різдвяну зустріч для українських громад за кордоном

Global Ukraine запросила на різдвяну зустріч для українських громад за кордоном

Укрінформ
Фундація Global Ukraine запрошує представників світової української діаспори на віртуальну зустріч «Різдво в українських громадах», яка відбудеться 27 грудня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Global Ukraine

«Спілкуватимемось про те, які різдвяні заходи були у ваших громадах, підбиватимемо підсумки 2023 року і будемо ділитися планами на наступний рік. Якщо ваша організація/громада матиме бажання виступити під час зустрічі з колядою – ми будемо дуже раді! Під час заходу висловитися, поколядувати зможе кожен!», – ідеться в анонсі.

Захід розпочнеться о 20:00 (Київський час) через застосунок Teams. Посилання на зустріч отримають зареєстровані учасники. Реєстрація обов’язкова за посиланням.

Нагадаємо, фундація Global Ukraine запросила українські громади взяти участь в онлайн-флешмобі «Глобальний Вертеп: колядуймо усім світом».

Щоб долучитися, потрібно зробити відео, як спільнота чи організація колядує «Щедрик» і надіслати запис відео на електронну пошту pr@global-ukraine.org до 27 грудня. За бажанням, можна обрати й іншу колядку або надіслати фундації запис частини тематичних заходів до Різдва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-