СКУ в межах

СКУ в межах "Unite With Ukraine" розпочав збір на "Птахів Санти"

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) та партнери з Saint Javelin розпочали святковий збір. Кампанія має на меті зібрати кошти для закупівлі 1000 FPV дронів для Збройних Сил України в рамках ініціативи "Unite with Ukraine".

Про це повідомляється на сайті СКУ, передає Укрінформ. 

"Замість купівлі коштовних подарунків для близьких цьогоріч, ми закликаємо вас пожертвувати кошти для купівлі FPV дронів для ЗСУ від їхнього імені. СКУ через ініціативу "Unite with Ukraine" вже передав українській армії військового обладнання та необхідних засобів на суму понад 55 мільйонів доларів. Нині ми запускаємо акцію "Santa’s Birds – Птахи Санти", – розповів директор "Unite with Ukraine" Андрій Потічний. 

Він зазначив, що після консультацій із вищим військовим керівництвом України стало зрозуміло, що успіх у цій війні визначатиме кількість безпілотників і досвідчених пілотів дронів. Шляхом збільшення кількості безпілотників можна зберегти більше життів українських захисників. 

За словами Потічного, попит на дрони FPV приголомшливий, потрібні мільйони одиниць. Ці маленькі, але високоефективні безпілотники неодноразово демонстрували свою цінність на полі бою. Зараз необхідно терміново передати тисячі таких безпілотників українським військовим. 

"Ми повинні об’єднатися й зробити вагомий внесок від імені діаспори. Ви можете зробити свій внесок, долучившись до акції СКУ "Santa’s Birds – Птахи Санти". Разом ми можемо допомогти заповнити прогалину, утворену дефіцитом західних артилерійських снарядів і високоточної зброї. До початку нового року ми плануємо закупити ще 1000 дронів", – кажуть організатори. 

Вони зазначили, що готуючись до прийдешнього святкового сезону, варто памʼятати, що боротьба українців за право існування триває. 

"Кінець боротьби за незалежність не близько, і наша відповідальність полягає в підтримці зусиль українських захисників. Ви можете допомогти наблизити перемогу, інвестуючи у Збройні Сили України через наш “Defenders Marketplace”", - йдеться у повідомленні організаторів. 

За посилання можна профінансувати дрон FPV і наблизити Україну на крок до перемоги.

Читайте також: СКУ та Saint Javelin зібрали понад 100 тисячі доларів на аптечки для захисників України

Як повідомляв Укрінформ, ініціатива Світового конгресу українців (СКУ) Unite With Ukraine передала військовій частині А4742 батальйону безпілотної авіації Сил територіальної оборони Збройних сил України 15 безпілотних літальних апаратів Avenger.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-