У Сіднеї зібрали рекордну суму на відбудову школи на сході України

У Сіднеї зібрали рекордну суму на відбудову школи на сході України

Фото
Укрінформ
На благодійному заході у Сіднеї зібрали рекордні 200 000 австралійських доларів (понад $131 тис) у межах ініціативи UNITED24, які передадуть на відбудову зруйнованої школи в Дніпропетровській області.

Про це повідомив посол України в Австралії Василь Мирошниченко у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

Зібрані кошти будуть передані через платформу UNITED24 на відновлення школи в Дніпропетровській області. Великокостромську гімназію, що була єдиним освітнім закладом та культурним центром села, зруйнувала російська ракета 11 жовтня 2022 року. Для її відновлення необхідно понад 1,5 млн доларів.

Захід організовано посольством України в Австралії та благодійною організацією Future Ukraine, створеною за ініціативою Союзу українських організацій Австралії.

Також на заході провели аукціон. Спеціальними гостями благодійного вечора стали співачка Джамала та парамедикиня Юлія Паєвська на позивний «Тайра». Жінки, які представляють Україну на міжнародній арені, щиро подякували австралійцям за підтримку. 

Читайте також: Хорова капела "Дударик" виступить у Копенгагені, щоб зібрати кошти для ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, ДП "Медичні закупівлі України" придбало ще 14 автівок екстреної медичної допомоги за кошти, зібрані на платформі UNITED24.

Фото: Christina Tegza

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-