Хорова капела

Хорова капела "Дударик" виступить у Копенгагені, щоб зібрати кошти для ЗСУ

Укрінформ
У Копенгагені 16-18 грудня відбудуться три благодійні концерти найвідомішої української хорової капели хлопчиків і чоловіків "Дударик" з метою збору коштів для Збройних сил України.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку заходу у Фейсбуці

"Приєднуйтесь до нас на незабутній вечір музики, традицій та єдності цього грудня. Усі прибутки від концерту будуть передані Збройним силам України, щоб підтримати їхню боротьбу за суверенітет та проти російської агресії", - йдеться у запрошенні на захід.

"Дударик" заснований у 1971 році в часи радянської окупації. Гурт став яскравим прикладом української музичної досконалості. Зокрема, вони увійшли в історію, виступивши під українським прапором у США напередодні проголошення Декларації про державний суверенітет України.

Читайте також: У Копенгагені сьогодні офіційно відкривається Ukraine House in Denmark

Місією "Дударика" є збагачення та популяризація української музичної спадщини у світі, зберігаючи багатовікові традиції хорової музики в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, галерея Канадсько-української мистецької фундації (КУМФ) у Торонто представила ретроспективну мистецьку виставку з нагоди 80-ліття українсько-канадського мистця Богдана Головацького.

Фото: "Дударик"/Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-