Діаспора Чикаго на святі краси і моди зібрала кошти для ЗСУ

Діаспора Чикаго на святі краси і моди зібрала кошти для ЗСУ

Укрінформ
У передмісті Чикаго відбулося свято краси та моди “Ukrainian People Fashion Show (Fall-Winter, 2023)”, на якому українська діаспора зібрала $11,5 тисяч на автівки для одного з батальйонів Збройних сил України.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на часопис діаспори Ukrainian People, який виступив організатором заходу. 

Свої нові колекції на подіумі залу Lone Tree Manor представили дизайнерки Оксана Караванська зі Львова та Анна Заклетська з Києва (STRIY), бренди Mate Vaman, Laurel Bridal, Ewa’s Glamour Boutique та Krymary Apparel (Іллінойс, США).

У перервах між показами гостей потішили талановиті вихованці вокальних студій “Елегія” (керівник Лана Поляк) та “Оберіг” (керівник Ольга Допілко), танцювальної школи “Вишиванка” (художні керівники Павло і Оксана Федьків) та український співак Василь Бондарчук.

В рамках заходу було проведено аукціон на збір коштів для українських військових. Лотом був прапор України, підписаний бійцями 52 батальйону.

Ukrainian People Fashion Show – проєкт міжнародного формату, який діє з 2017 року й орієнтований на демонстрацію колекцій відомих брендів та підтримку молодих українських дизайнерів. Організатором є журнал “Ukrainian People” (ukrainianpeople.us).

Мета проєкту – гідно відзначити досягнення дизайнерів у розвитку української моди та утверджувати позитивний імідж України за кордоном.

Читайте також: Членкиня Європарламенту зустрілася з лідерами української діаспори в Чикаго

Як повідомляв Укрінформ, благодійна організація Help Heroes of Ukraine, заснована українцями з Чикаго на початку повномасштабної війни, закупила у США 100 пікапів для потреб ЗСУ, 14 з яких спільно з Львівською ОВА вже передали захисникам України.

Фото: ukrainianpeople.us

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-