У США українці відзначили свято Святого Андрія

У США українці відзначили свято Святого Андрія

Фото
Укрінформ
Українська громада та колектив Посольства відзначили свято Святого Андрія в Українському православному соборі Святого Андрія поблизу Вашингтона (Andrews Ukrainian Orthodox Cathedral of Metropolitan Washington DC).

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в США.

У заході взяв участь Ієрарх Української Православної Церкви США високопреосвященнійший митрополит Антоній.

Заступник начальника місії Деніс Сєнік Denys Sienik у вітальному слові привітав отця Стелияка, його дружину Марту Стелияк і всіх парафіян з церковним святом.

Дипломат подякував їм за величезну волонтерську роботу та допомогу Україні, надану з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну Гуманітарним центром, що діє при парафії.

«Серед добрих справ, до яких бере участь парафія, допомога внутрішньо переміщеним особам, новоприбулим з України, пораненим бійцям та тим, хто опинився у складних Всі вони отримують турботу та підтримку тут», – додали в Посольстві.

Нагадаємо, посол України у США Оксана Маркарова під час візиту до штату Міннесота провела зустріч з українською громадою в Українсько-Американському громадському Центрі (Ukrainian American Community Center) у столиці штату – Міннеаполісі.

Фото: Посольство України в США / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-