Українську книжкову поличку відкрили в Буенос-Айресі

Українську книжкову поличку відкрили в Буенос-Айресі

Фото
Укрінформ
Українську книжкову поличку урочисто відкрили в одній з провідних бібліотек столиці Аргентини – Центральній бібліотеці Буенос-Айреса ім. Рікардо Гуіральдеса.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Аргентині.

Відтепер на відвідувачів закладу чекають художні, поетичні та публіцистичні твори авторів України українською, іспанською та англійською мовами, дитяча та підліткова література, туристичні путівники нашою країною.

Під час інавгурації Української книжкової полички Посол Юрій Клименко подякував уряду Автономного міста Буенос-Айрес та керівництву Мережі публічних бібліотек за підтримку культурного різноманіття столиці Аргентини, де проживає численна українська громада, та за сприяння у реалізації цього проєкту.

Також було домовлено про подальшу роботу над розширенням добірки українських видань у бібліотеці ім. Рікардо Гуіральдеса.

У диппредставництві зауважили, що Аргентина стала 45 країною, де відкрита «Українська книжкова поличка», – проєкт під патронатом Першої Леді України Олени Зеленської, що реалізовується Міністерством закордонних справ України, Міністерством культури та інформаційної політики України й Українським інститутом книги.

Щоб стати читачем Української книжкової полички в бібліотеці ім. Рікардо Гуіральдеса, потрібно зареєструватися онлайн у Мережі публічних бібліотек міста.

Нагадаємо, у листопаді відбулося урочисте відкриття Української книжкової полички в мексиканському місті Гвадалахара – у Публічній бібліотеці штату Халіско.

Фото: Посольство України в Аргентині / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-