Представники діаспори зустрілися з британськими парламентарями в Лондоні

Представники діаспори зустрілися з британськими парламентарями в Лондоні

Фото
Укрінформ
Представники Українського культурного центру Ноттінгемського відділу Спілки українців у Британії відвідали Будинок Парламенту (Будинок Порткулліса) у Лондоні та представити проєкт «Велосипед миру», створений Саймоном Роулінсоном.

Як передає Укрінформ, про це Спілка українців у Британії повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Діаспоряни зустрілися з такими депутатами, як Джо Черчилль, Ліліан Грінвуд, Клайв Льюїс, Барбара Кілі, Бен Бредшоу, Дейв Дуган, Розі Вінтертон, Венді Чемберлен і Сара Дайк.

«Вони виявили свою солідарність і навіть запропонували кілька чудових ідей щодо того, як можна продовжити подорож на «Велосипеді миру», наприклад, здійснити віртуальний велопробіг до Києва та подарувати його Посольству Великої Британії в Києві», – йдеться в дописі.

У Спілці зауважили, що головною метою заходу було привернути увагу до України та висловити нашу вдячність Великій Британії за її постійну підтримку.

Нагадаємо, у липні 2023 року в місті Ноттінгем відбулися щорічні збори Спілки українців Британії, на яких головою СУБ та Ради директорів переобрали Петра Ревка, провели дискусії щодо політики уряду стосовно переміщених українців, заохочення нових активістів, покращення комунікацій і можливостей для активізації діяльності.

Тоді AUGB Ноттінгем представив свій проєкт «Велосипед миру» та закликала інші відділи приєднатися до планів зі збору коштів.

Фото: Association of Ukrainians in Great Britain / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-