Україну представили на благодійному дипломатичному базарі в Йорданії

Україну представили на благодійному дипломатичному базарі в Йорданії

Фото
Укрінформ
Українська громада, представники України та Посол України в Йорданії Мирослава Щербатюк взяли участь у 59-му щорічному Дипломатичному базарі, який проходив у молодіжному центрі імені Короля Хусейна.  

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомили Посольство України в Йорданії та ГО «Українська Хата в Йорданії».

Базар, що проводиться під патронатом Її Високості Принцеси Басми бінт Талал є благодійним заходом, кошти від якого спрямовуються на потреби дитячого будинку Мубарра Умм Аль Хусейн. Захід також є платформою для культурного та цивілізаційного обміну між різними країнами.

Цьогоріч на базарі близько 40-ка країн учасниць представили національні сувеніри, прикраси, аксесуари, одяг, товари для дому, їжу.

«Куточок від України був багатий на вироби ручної роботи, випічку, а також продукцію українського виробника. Протягом усього дня потік відвідувачів до українського столу не припинявся. І старий, і малий приміряв український вінок, кризу чи силянку (національні прикраси з бісеру), купував солодощі, крупи і мед», – розповіли в «Українській Хаті в Йорданії».

Також для йорданської громади та особисто принцеси Басми від імені ГО «Українська Хата в Йорданії» було представлено культурну програму. Від «Клубу української пісні» звучали запальні та ліричні пісні, був представлений сучасний український танець під керівництвом Ірини Муравйової. Родзинкою виступу стало «живе» фортепіанне виконання творів українських композиторів Юлією Єздаковою.

Нагадаємо, Громадське об’єднання «Українська Хата в Йорданії» організувало в Аммані вечір пам’яті Тараса Григоровича Шевченка.

Фото: Посольство України в Йорданії, ГО «Українська Хата в Йорданії» / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-