Руслана презентувала у Стамбулі нову пісню та кліп

Руслана презентувала у Стамбулі нову пісню та кліп

Фото
Укрінформ
У Стамбулі українська співачка Руслана на благодійному вечорі з нагоди Дня Незалежності України, організованому Генконсульством України, за участі української громади в Туреччині, представників дипломатичного корпусу, благодійників та друзів України, презентувала свою нову пісню «Лірниця» та відеокліп до неї.

Про це повідомляє власкор Укрінформу.

«Я вірю в наші сили, я вірю в нашу перемогу. Одного разу ми вже це зробили у 2004 році. Не можу вам передати, яку силу зараз відчуваю всередині, як ніколи. Ми думали, що війна коли вбиває твоїх друзів, викличе агресію і ти захочеш теж вбивати. Але чим більше агресор несе темряви, тим більше в мені, в нас, українців прокидається справжнє світло – світло перемоги... Я хочу сьогодні подякувати усім вам, усім, хто сьогодні творить світло перемоги», – сказала на благодійному вечорі, перед презентацією пісні та кліпу співачка Руслана.

На пресконференції в інформаційному агентстві «Анадолу» з нагоди презентації пісні та кліпу, Руслана подякувала за підтримку Туреччині та турецькому народові та братським чорноморським країнам.

«Український народ зараз схожий на симфонічний оркестр. Він чекає лише вказівок від диригента, а цей диригент – його серце», – сказала Руслана.

Руслана презентувала у Стамбулі нову пісню та кліп / Фото: Ольга Будник, Укрінформ

Співачка зазначила, що мистецька діяльність в Україні майже припинилася через війну, але митці налаштовані робити свій внесок на благо людей, бо музика стала «зброєю» на війні. Хоча концерти були заборонені з міркувань безпеки, я відвідував деякі концерти, організовані з гуманітарних міркувань», – розповіла Руслана, зазначивши, що один із таких концертів проходив під землею на станції метро.

Руслана наголосила на тому, що українські артисти повинні надсилати сильний меседж світові, тому своєю новою піснею та відеокліпом вона хотіла закликати «не закривати свої серця».

Зауважимо, що урочистий благодійний вечір у Стамбулі, присвячений Дню Незалежності України, пройшов під гаслом сили, незламності, мужності та героїзму українського народу, вдячності захисникам України, Туреччині – за підтримку України та українців.

У рамках заходу було презентовано колекції – «Вишиванки, народжені війною»  та військових шевронів кримських татар, створена Рустемом Скибіним. 

Як повідомляв Укрінформ, у Стамбулі вперше відзначили Міжнародний день корінних народів – у заходах взяли участь представники громад корінних народів Україні, які нині представляють українську діаспору в Туреччині.

Фото: Ольга Будник

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-