В Анкарі діаспора представила Україну на Фестивалі культур світу

В Анкарі діаспора представила Україну на Фестивалі культур світу

Фото
Укрінформ
Українська спілка в Анкарі (Туреччина) представила на Фестивалі культур світу український стенд і творчу культурну програму.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці спілки.

На стенді відвідувачі могли знайти унікальні українські товари, а найбільший фурор викликали виступи українських артистів на сцені фестивалю.

 «Завдяки чудовим голосам Вікторії Озтюрк, Анни Кобіній, Жанни Богай та Міри Шімшек українська пісня розчулила серця відвідувачів з різних країн. Вишукані костюми та хореографія танцювальних номерів ансамблю «Квіти України» створили справжню магію на сцені, розповідаючи нам про багатогранність та вишуканість української культури», – йдеться в дописі.

У спілці подякували волонтерам, завдяки зусиллям яких це свято стало можливим: Анні Полат, Ірина Лєтаєвій, Віті Зарецькій, пані Марині, Лілії Артьомовій, Катерині Демірер з Людмилою, а також Марині Хредченко – за координацію усього процесу.

Величезна подяка висловлена артистам з ансамблю «Квіти України» – Христині Ерсой, Марині Голуб, Марʼяні Пасько, Ользі Явуз, Анастасії Гюркан; вокалістам – Вікторії Озтюрк, Анні Кобіній, Жанні Богай, Мірі Шімшек.

Особлива подяка – кримськотатарському ансамблю «Джиїн» і його керівнику Евеліні Камілєвій.

Нагадаємо, у столиці Туреччини презентували переклад збірки «Кобзар» Тараса Шевченка турецькою мовою.

Фото: Українська Спілка в Анкарі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-