У Варшаві відкрилася виставка щодо висловлювань Папи Іоанна Павла II про Україну

У Варшаві відкрилася виставка щодо висловлювань Папи Іоанна Павла II про Україну

Фото
Укрінформ
У Варшаві на території Консульського відділу посольства України в Польщі триває виставка «Ми в Європі», присвячена висловлюванням Святого Папи Івана Павла ІІ про український народ та боротьби України за європейське майбутнє.

Про це інформує Посольство України в Польщі, передає Укрінформ.

«Папа Іван Павло ІІ підкреслював приналежність народу України до грона європейських народів. Народу, який має свою велику історію, прекрасні традиції та культуру, і справді, як бачимо, сьогодні – велику місію в Європі. Місію із захисту європейських цінностей, таких як свобода та права людини», – зазначив під час відкриття виставки радник Посольства України в Польщі Віталій Білий.

В урочистому відкритті виставки взяли участь бургомістр варшавської дільниці Мокотув Рафал Мястовський, заступник директора музею Іоанна Павла II Гжегож Полак, Голова Об'єднання Українців у Польщі Мирослав Скірка, представники духовенства та журналісти.

Виставка буде доступною для відвідування до 6 листопада.

Нагадаємо, У польській столиці відбулася виставка «Dzisiaj książka, jutro broń» («Сьогодні книга, завтра зброя»), присвячена студентам, які загинули внаслідок російської агресії проти України або стали до лав захисників нашої країни.

Фото: Посольство України у Польщі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-