У Кишиневі відзначили річницю від народження Михайла Коцюбинського

У Кишиневі відзначили річницю від народження Михайла Коцюбинського

Фото, відео
Укрінформ
Кишинівський ліцей з викладанням української мови Ліцей ім. М. Коцюбинського урочисто відзначив 159-річницю від дня народження видатного українського письменника.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Молдові.

Дружина посла Олеся Шевченко від імені Посольства привітала школярів та педагогів словом і піснею, закликала наполегливо вивчати українську мову, а також подарувала нову добірку книг й абеток для шкільної бібліотеки та синьо-жовтий прапор – символ української незламності.

Диппредставництво подякувало пані директорці Galina Vărzaru та колективу ліцею за професійність та розуміння важливості викладання української мови.

Також разом з шановною пані Катериною Кожухар, ведучою української програми національної телерадіокомпанії TeleRadio Moldova, обговорили проблемні питання системи освіти, зокрема, дефіцит сучасних підручників української мови та літератури в Молдові та домовилися про співпрацю.

Нагадаємо, дружина посла України в Молдові Олеся Шевченко відвідала школи з вивченням української мови в Кишиневі – Ліцей ім. М. Коцюбинського та Гімназія ім. Тараса Шевченка – та привітала дітей з початком нового навчального року.

Фото: Olesia Shevchenko / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-