Українські суботні школи в Афінах відзначили свято першого дзвоника

Українські суботні школи в Афінах відзначили свято першого дзвоника

Фото
Укрінформ
Минулими вихідними в українських суботніх школах «Трембіта», «Берегиня» та «Неофіти» в Афінах відбулося свято першого дзвоника, яке об’єднало школярів від першого до випускного одинадцятого класу.  

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Греції.

«Освіта наших дітей – це запорука світлого та щасливого майбутнього України, тому наша мета дати якісну освіту підростаючому поколінню та прищепити любов до Батьківщини та рідного краю, не дивлячись на важкі випробування, які випали на долю рідного народу», – наголосили у диппредставництві.

Працівники Посольства привітали дітей та вчителів з новим навчальним роком та побажали їм наснаги, терпіння, творчих успіхів та звичайно, гарних оцінок.

Нагадаємо, у Греції офіційно запрацював Український освітній хаб, де створено умови для українських дітей, які наразі перебувають в Греції.

У хабі можна навчатися та здобувати освіту за українською державною програмою, набувати soft skills навичок, вивчати іноземні мови на курсах і в розмовних клубах, підвищували кваліфікації тощо.

Також центр відкриває можливість для молодих українців зібратися в офлайні та розділити частину рідної української атмосфери.

Фото: Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-