У Таїланді за участі діаспори відбувся благодійний концерт «Мелодія для України»

У Таїланді за участі діаспори відбувся благодійний концерт «Мелодія для України»

Фото
Укрінформ
У Музичній залі «Yamaha» у місті Бангкок відбувся благодійний концерт «Мелодія для України», завдяки якому вдалося підвищити обізнаність про Україну і залучитися підтримкою в складні часи.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Королівстві Таїланд.

«Синергія та відданість спільним цінностям дозволили створити незабутній музичний вечір», – ідеться в дописі.

Диппредставництво висловило щиру вдячність українській громаді Таїланду за активну участь в заході, особливо Вікторії та Ніці Кеовілай, а також маленьким українським співакам за чудове виконання українських пісень.

Також подяка висловлена Музичній академії «Ямаха», зокрема пану Артасу Балакаускасу та його родині, а також пану Юсуке Комурі та його колегам за те, що вони об’єдналися в прагненні провести концерт «Мелодія для України» з приголомшливим успіхом.

«Ваша солідарність з Україною є яскравим прикладом єдності та неймовірної здатності людей творити добрі справи», – наголосили у Посольстві та висловили сподівання на продовження спільної роботи, яка буде спрямована на зміцнення зв’язків між Україною та Таїландом.

Нагадаємо, у Бангкоку відбулися дві фотовиставки «Культура vs війна» та «Україна очима тайського журналіста», приурочені до 32-ої річниці Незалежності України. 

Фото: Yuliia Dovzhanytsia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-