МІОК анонсував Другу Міжнародну асамблею, присвячену українкам у світі

МІОК анонсував Другу Міжнародну асамблею, присвячену українкам у світі

Укрінформ
З нагоди 75-ліття Світової федерації українських жіночих організацій 15 жовтня в Українському народному домі в польському Перемишлі відбудеться Друга Міжнародна асамблея «Українка у світі: об'єднані любов'ю до України – для її перемоги та відновлення».

Про це Укрінформу повідомив Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» (МІОК).

Організатори: Світова федерація українських жіночих організацій (СФУЖО) та МІОК.

Місія Асамблеї – відкрити для суспільства активізм Українки у світі, висвітлити її дієву роль у здобутті Перемоги та відновленні України.

Учасницями заходу є українки – лідерки громадської думки з понад 20 країн світу. Панелістки Асамблеї – авторитетні, професійні, відомі діячки з різних сфер українського життя у світі та в Україні.

Участь у заході можлива лише за умови попередньої реєстрації та отримання підтвердження від Організаційного комітету. Кількість учасників обмежена. Реєстрація триває до 1 жовтня 2023 р. Реєстраційна форма доступна за посиланням. У разі виникнення питань можна звертатися на електронну адресу: congress@miok.lviv.ua.

Час і місце проведення: 15 жовтня 2023 року, Український народний дім у Перемишлі (вул. Тадеуша Костюшки, 5, м. Перемишль, Польща).

Асамблея є інтегральною подією ХІІ Конгресу СФУЖО з нагоди її славетного ювілею. Упродовж 75 років СФУЖО координує діяльність українських громадських жіночих організацій у світі, працюючи для підтримки України на різних етапах становлення та розвитку.

Нагадаємо, президент Світового конгресу українців Павло Ґрод і віцепрезидент СКУ Стефан Романів здійснили візит до Львівської політехніки та Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою, під час якого зустрілися у Залі Захарієвича з працівниками МІОКу та обговорили продовження співпраці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-