Американська телезірка створила прикраси для підтримки України

Американська телезірка створила прикраси для підтримки України

Укрінформ
Відома американська кулінарка та бізнеследі Рейчел Рей разом з італійським виробником прикрас DelBrenna Jewelry створили колекцію для підтримки України. Український конгресовий комітет Америки (УККА) також долучився до ініціативи. 

Про це повідомляється на сайті Світового конгресу українців, передає Укрінформ. 

Як зазначається, “Wear Hope Help Ukraine” – це колекція прикрас з українською символікою. Охочі можуть придбати срібний або золотий кулон із зображенням Державного герба України – тризуба. Усі кошти з продажів прикрас підуть на допомогу Національному реабілітаційному центру “Незламні”, де отримують допомогу дорослі та діти, які постраждали через війну. 

“Приєднуйтесь до нас, щоб висловити свою підтримку та допомогти Україні зараз”, – йдеться на головному ресурсі кампанії.

Андрій Футей, президент УККА та віцепрезидент Світового конгресу Українців, повідомив, що Рейчел Рей неодноразово допомагала Україні й продовжує свою гуманітарну діяльність. 

“Для нас честь і привілей працювати разом із двома чудовими партнерами. Разом із видатною благодійницею Рейчел Рей ми їздили в Україну вже пʼять разів. Ми побачили очі українських дітей, матерів і батьків, дідусів і бабусь, усіх тих, хто жертвує своїм життям за весь демократичний світ. Ми продовжуватимемо змінювати їхнє життя”, – сказав Футей.

Як повідомляв Укрінформ, торік у львівському Молодіжному навчальному центрі ім. святого Івана Боско зіркова американська кулінарка, авторка популярних кулінарних книжок Рейчел Рей разом з друзями провела майстер-клас.

Фото: delbrenna.it

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-