Українці утворили ланцюг єдності та провели святкування Дня Незалежності в Йорданії

Українці утворили ланцюг єдності та провели святкування Дня Незалежності в Йорданії

Фото, відео
Укрінформ
З нагоди Дня Незалежності члени української громади в Йорданії та працівники Посольства України в рамках акції Free World Gathering утворили живий ланцюг єдності та провели урочистий захід.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Йорданії.

Диппредставництво подякувало українській громаді за активну участь в акції та зазначило, що «навіть будучи розділені кордонами та часовими поясами, українці завжди будуть нерозривно об’єднані спільними ідеалами свободи, незалежності та гідності. У єдності наша сила та ключ до перемоги».

Також у приміщенні Посольства відбувся урочистий захід з нагоди Дня Незалежності України за участі української громади.

Звертаючись до присутніх зі вступним словом, Посол Мирослава Щербатюк подякувала українській громаді за активну громадянську позицію, а також відзначила окремих членів діаспори почесними грамотами Посольства.

Учасники заходу, після спільного перегляду привітання Президента Володимира Зеленського з нагоди Дня Незалежності України, також мали можливість ознайомитись із документальним фільмом «По той бік миру», який містить свідчення жителів Ірпеня, Бучі, Бородянки, Гостомеля, Михайлівки-Рубежівки та інших населених пунктів Київської області про воєнні злочини, здійснені російськими військами під час окупації згаданих населених пунктів.

Окрім цього, Громадське об’єднання «Українська Хата в Йорданії» представило культурну програму, присвячену Дню Незалежності та вшануванню українських захисників, які загинули у боротьбі із російським агресором або продовжують боронити нашу Батьківщину.

Як повідомлялося, у четвер, 24 серпня, Україна святкувала 32-у річницю Незалежності. У своєму вітанні Президент Володимир Зеленський наголосив, що незалежність є «цінністю для кожного з нас. І за це ми боремось. І в цій боротьбі важливий кожен».

Фото та відео: Посольство України в Йорданії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-